_MG_8965.JPG

Paris Les Halles Case Study 

Dr Martens Paris Le Halles is the store that make the most use out of the existing building features, with the large amount exposed stonework providing a great feature wall to showcase the brand logo.

081020_3.jpg
IMG_7632.jpg

Brickwork cladding has been added to the internal finishes of the walls to help complement the traditional style of the store setting, also using one of the existing pillars in the shopfront to showcase the brickwork cladding with timber shelving attached to creating an effective window display.

As well as the making use of the existing timber framed shopfront by painting it in the brand colour black, the slim glazed panels directly above have been utilised to show Dr Martens graphics which gives great finished result.

The store is in a great location as it sits directly opposite the Châtelet–Les Halles train hub and so would have a very large foot fall.

IMG_7689.jpg